ZZP-netwerkborrel in De Kuip!

18 februari, 2014

Op donderdag 27 maart a.s. organiseert DMzzp een netwerkborrel voor ZZP’ers, werkzaam in de metaal en/of industrie. Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom in De Kuip, Congres- en Evenementencentrum te Rotterdam. Tijdens de netwerkborrel kunt u onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uitwisselen met andere zzp’ers, de laatste ontwikkelingen bespreken op het gebied van zzp en de laatste opdrachten van DMzzp vernemen.

De netwerkborrel duurt tot circa 19.00 uur en zal afgesloten worden met een rondleiding door De Kuip. Tijdens de rondleiding bezoekt u o.a. de uniek beschilderde spelerstunnel, het ereterras en het ‘Home-of-History’ – het Feyenoord museum in De Kuip. Kom langs en maak kennis met (de activiteiten van) DMzzp.

Meld u zich vooraf wel even aan via dmzzp@deltametaal.nl. Wij hebben uw contactgegevens nodig en vernemen ook graag of u wilt deelnemen aan de rondleiding. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging inclusief aanvullende informatie met betrekking tot parkeren. Wij zien uit naar uw komst! Kijk voor meer ZZP activiteiten op www.zzpagenda.nl

 DSC_0104