Succesvolle eerste Metalent netwerkborrel

19 december, 2014

Op donderdag 20 november jl. vond de allereerste netwerkborrel van Metalent plaats voor bedrijven uit de metaal-, industrie en maritieme sector. De netwerkborrel werd gehouden in het Delta Hotel te Vlaardingen, een unieke locatie gelegen aan de Maas, van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op varend Rotterdam en de Rotterdamse haven! Alle maritieme ingrediënten waren aanwezig voor een geslaagde netwerkborrel.

De meest spraakmakende bedrijven uit de regio Rijnmond en Drechtsteden waren vertegenwoordigd. Van grote multinationals tot kleine familiebedrijven maar allen werkzaam in de maritieme, industriële en/of metaalsector. Er waren zowel bedrijven die al bekend met Metalent waren omdat er – al dan niet in het verleden – leerlingen bij hen zijn geplaatst, maar ook bedrijven die nog niet eerder met Metalent hadden gewerkt. Op deze manier was het goed kennismaken en ervaringen uitwisselen met Metalent, haar medewerkers en de collega-bedrijven.

De avond werd geopend met een korte presentatie verzorgd door Rens Nagtzaam, de manager van Metalent. De organisatie Metalent, de mooie successen, het Regionaal Sectorplan Maritiem, de nieuwe huisstijl en enkele toekomstige ontwikkelingen werden kort toegelicht.

Metalent zou Metalent niet zijn als zij haar gasten niet iets extra’s te bieden had. Onder toeziend oog van de heer Beukema werden twee voetbalkaartjes verloot voor de streekderby Feyenoord – FC Dordrecht (2-0, red.), die gespeeld werd op zaterdag 22 november 2014. De kaartjes werden gewonnen door Jurgen Uertz van ABB Turbocharging.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd er nog wat na gesproken over de mogelijkheden binnen de aanwezige bedrijven en Metalent en bij vertrek ontvingen alle aanwezigen nog een informatietasje met daarin onder andere als primeur de nieuwe huisstijl van Metalent.

Metalent kijkt terug op een zeer geslaagde en succesvolle eerste netwerkborrel. Dit smaakt naar meer! Geïnteresseerd? Houd dan onze website in de gaten voor een volgende datum of stuur alvast een e-mail naar netwerkborrel@metalent.nl.

netwerkborrel_2 netwerkborrel_3 netwerkborrel_4 netwerkborrel_5