Interesse in de coöperatie DMzzp blijft groeien!

07 april, 2015

Op donderdag 26 maart j.l. vond alweer de 4e netwerkbijeenkomst van de coöperatie DMzzp plaats. De zzp’ers kwamen bijeen in het museum van Feyenoord in het Congres- en Evenementencentrum van De Kuip. De leden van DMzzp hadden voorafgaand aan de netwerkborrel de halfjaarlijkse ledenvergadering, welke plaatsvond in het perscentrum van De Kuip. Net als de officiële persconferentie van Feyenoord werd om 17.00 uur de aftrap gegeven voor de vergadering. De leden werden op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het zzp’schap, de pensioensregelingen en nieuwe projecten. Na een uur vergaderen voegden de leden zich bij de overige gasten in het Feyenoord museum. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de zzp’ers onderling bijpraten over hun lopende opdrachten, eventuele mogelijkheden bespreken van de (samenwerkende) DMzzp bedrijven en in gesprek gaan met de organisatie van de Metaalunie, die met 2 personen vertegenwoordigd waren.

Tijdens de borrel konden alle gasten bij Henk Wijnstekers (de vader van Bennie Wijnstekers) informatie verkrijgen over alle museumstukken die in het museum tentoongesteld staan. Tijdens de borrel werden tevens 2 kaarten verloot voor de thuiswedstrijd Feyenoord – Vitesse die op 10 mei a.s. gespeeld wordt. De kaarten werden gewonnen door de heer E. Peters.

Ieder half jaar organiseert DMzzp een netwerkborrel voor alle zzp’ers die werkzaam zijn in de metaal en/of industrie. Ben jij zzp’er en wil je er de volgende keer ook bij aanwezig zijn? Houd onze website in de gaten voor de volgende datum of stuur alvast een e-mail naar fplaisier@dmzzp.nl of hkroos@dmzzp.nl met jouw contactgegevens.

DSC_0580 DSC_0570