Opdrachten

‘Wij brengen goede opdrachten en zelfstandige vakkrachten samen’

Mijn naam is Cornelis Timmermans en ik ben 52 jaar. Ik ben constructie bankwerker/samensteller en sinds 1 april 2002 ZZP’er. Waarom ben ik ZZP’er? Ik moest ergens aan de slag waar allemaal verschillende klussen speelden. Toen ik dat zag hoe dat allemaal in zijn werk ging, bedacht ik me dat ik dat allemaal ook wel zelf kon regelen. Ik ben toen als ZZP’er gestart met een klusbedrijf maar toen ik later de mogelijkheid kreeg ben ik toch weer in de metaal aan de slag gegaan.

Ik werk nu via de coöperatie DMzzp. Ik zit bij Heerema nu op 2 projecten, namelijk het Dolwin- en het Helwin-project. Beide projecten betreffen platformen die elektriciteit opwekken op de Noordzee. Mooie, grote projecten!

Wat het voordeel is van werken via de coöperatie van Deltametaal, DMzzp, dat kan ik nog niet echt zeggen. Ik zat eerst rechtstreeks bij Heerema; het loopt nu via de coöperatie en dat verloopt prima. Heerema heeft namelijk besloten om alle ZZP’ers via DMzzp te laten lopen. Deltametaal heeft trouwens zelf ook heel veel mensen lopen bij Heerema dus ik ken al veel collega’s zowel van Deltametaal als van het uitzendbureau van Deltametaal, DMjob.

Eigenlijk heb ik niet veel meer te melden over de coöperatie DMzzp en dat is een goed teken!