Lid worden

Lid worden, zo werkt dat

Om als zzp’er te kunnen profiteren van de voordelen van de coöperatie, vragen we je het aanvraagformulier in te vullen. Vanaf het moment dat je aanvraag is goedgekeurd, heb je toegang tot het netwerk van Deltametaal voor werkbemiddeling. Vanaf het moment dat je via de coöperatie aan het werk gaat, ben je lid van de coöperatie en gaan de deuren open naar de voordelen zoals de vraagbaakfunctie en de collectieve inkoopvoordelen.

Leden van de coöperatie zijn automatisch aangesloten bij FNV zelfstandigen of bij PZO, Platform Zelfstandige Ondernemers.

De looptijd van het lidmaatschap

Je bent lid van de coöperatie vanaf het moment dat je via de coöperatie werkt of een opdracht die je zelf hebt binnengehaald door de coöperatie laat afhandelen. Het lidmaatschap is per kalenderjaar. Indien gewenst, kan de coöperatie wel voor je op zoek gaan naar nieuwe opdrachten. Het lidmaatschap met alle bijkomende voordelen wordt dan opnieuw actief.

Netwerken

Of het nu zakelijk is of privé, een goed netwerk om je heen komt altijd van pas! Voor jou als lid van de coöperatie DMzzp is het om meerdere redenen interessant om deel uit te maken van ons (netwerk). Regelmatig zijn er netwerkborrels voor leden en niet-leden op leuke en afwisselende locaties om met elkaar en onder het genot van een hapje en drankje ervaringen uit te wisselen en de markt te bespreken. Voor onze leden vindt daaraan voorafgaand tweemaal per jaar een ledenvergadering plaats.

Geïnteresseerd?

Klik hier voor het aanmeldformulier