Op zoek naar nieuwe carrièrekansen?

Op zoek naar nieuwe carrièrekansen?

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Werk je in de metaal, industrie, bouw of de technische sector? In de provincie Zuid-Holland? DMperspectief biedt je baankansen op mbo- of hbo-niveau.

DMperspectief begeleidt je bij het instromen en doorstromen naar een baan in de genoemde branches. Een baan met perspectief. Want het gaat altijd om functies waar veel behoefte aan is en waarin je je in de volle breedte kunt ontwikkelen. Denk hierbij aan banen als: installatie- en onderhoudsmonteur, ICT-programmeur, systeembeheerder en CNC-draaiers en -–frezers. Maar er is bijvoorbeeld ook behoefte aan werkvoorbereiders elektrotechniek en werktuigbouw, beveiligingsinstallatiemonteurs, procestechnologen en PLC-programmeurs.

Hoe helpen we je?

  • We bieden je op deze site een overzicht van openstaande vacatures die bij jou passen of in de toekomst kunnen passen.
  • We bieden je persoonlijke begeleiding bij het zoeken naar een (andere) baan.
  • We bieden je persoonlijke begeleiding bij het inzichtelijk maken van je competenties en capaciteiten, zodat je gerichter kunt zoeken naar een passende functie.
  • We bieden (korte) scholingstrajecten om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken en ervoor te zorgen dat jij aan de eisen van bepaalde vacatures voldoet.
  • We bieden je verschillende mogelijkheden om door te groeien en een baan te vinden die bij je past.