Wat doet DMperspectief?

Wat doet DMperspectief?

DMperspectief is een samenwerkingsverband van Deltametaal, bedrijven, opleidingen, overheden en werkzoekenden. Ons primaire doel is het bevorderen van de baan-baanmobiliteit in de metaalsector, industrie, bouw, technische sector en de sector logistieke dienstverlening & transport in Zuid-Holland. Door baan-baanmobiliteit bieden we werknemers meer carrièreperspectief en werkgevers meer perspectief op duurzaam inzetbaar personeel waaraan nu nog een tekort is.

Hoewel we primair inzetten op bemiddeling van werk naar werk richt DMperspectief zich ook op werkzoekenden en op mensen ‘met afstand tot de arbeidsmarkt’ (mbo- en hbo-niveau). Ook hen laten we graag in aanraking komen met zogenaamde ‘kansrijk beroepen’; beroepen waarin veel vacatures zijn en talloze carrièreperspectieven. Denk hierbij aan installatie- en onderhoudsmonteurs, ICT-programmeurs, systeembeheerders en CNC-draaiers en -frezers. Maar er is bijvoorbeeld ook behoefte aan werkvoorbereiders elektrotechniek en werktuigbouw, beveiligingsinstallatiemonteurs, procestechnologen en PLC-programmeurs.

Als (semi-)overheidsinstelling in Zuid-Holland houdt u zich onder andere bezig met het activeren van mensen die langere tijd geen werk hebben. Het kan voor u dus interessant zijn om met ons samen te werken.