Dienstverlening

‘Wij vinden en binden hoogwaardige vakkrachten’

DMjob is een uitzendbureau gespecialiseerd in tijdelijk werk in de metaal en de industrie. Onze wortels liggen in de regio Rijnmond en de Drechtsteden. Na veertig jaar in de branche kennen we de industrie in dit gebied van binnen en buiten en hebben we een stevig netwerk opgebouwd.

We bemiddelen in tijdelijke functies, voor enkele weken, maar ook voor projecten die langer duren. U kunt bij ons terecht voor vakmensen als constructiebankwerkers, lassers, pijpfitters, verspaners en monteurs, maar ook voor administratief, logistiek of leidinggevend personeel.

Maximale dienstverlening:

Dienstverlening betekent wat ons betreft een goede screening vooraf en tussentijds vinger aan de pols houden. Mensen op proef sturen is niet onze stijl. We gaan ervan uit dat we meteen de juiste man of vrouw op de juiste plek vinden.

Eenmaal via ons aan het werk, bezoeken we de uitzendkrachten minimaal elke vier tot zes weken. Zijn ze tevreden? Hoe zit dat met u? Na elke opdracht volgt een evaluatie. Zo weten wij wat we aan onze mensen hebben, en u ook.