Ons team

Ons team

 

Arie-StokerArie Stoker

Arie Stoker, manager, weet waar hij over praat. Hij werkte meer dan tien jaar in het technisch werkveld, zowel in uitvoerende als leidinggevende functies. Hij is sinds 1998 in dienst van Deltametaal en stond aan de wieg van DMjob, de uitzendtak van Deltametaal. Arie volgde hij in de avonduren de HBO bachelor personeelsmanagement. In het weekend gaat hij er graag op uit: naar een concert, de bioscoop of lekker uit eten.

Zend een e-mail

Francois-PlaisierGeert Pijper

Geert Pijper, senior intercedent werkt sinds oktober 2013 bij DM job. Geert heeft na zijn MTS opleiding 10 jaar gewerkt in diverse functies bij een grote autodealer in de regio. Sinds begin 2012 heeft Geert de overstap naar de uitzendbranche gemaakt en ervaring opgedaan bij een technisch uitzendbureau. Het selecteren en begeleiden van werknemers en adviseren van werkgevers vindt Geert het leukste aan zijn vak. Naast zijn werk brengt Geert veel tijd door met zijn vrouw en twee kinderen en is hij op zaterdagmiddag op het voetbalveld te vinden.

Zend een e-mail

Rudolf 2Rudolf Bouman

Rudolf Bouman, senior intercedent werkt sinds september 2015 bij DM job. Rudolf heeft na zijn opleiding Bouwkunde ruim ervaring opgedaan in de verkoop van hout- en bouwmaterialen, luxe badkamers, tegels en haarden maar ook op het gebied van inkoop, installatie, calculatie, serviceverlening en werkvoorbereiding. Is In 2008 door de crisis als intercedent gaan werken bij een Uitzendbureau in de Techniek, Installatie en Bouw in de regio Zuid-Holland Zuid. Heeft veel ervaring opgedaan in het bemiddelen en begeleiden van werkzoekenden naar een nieuwe vaste baan of tijdelijk project. Naast zijn werk heeft Rudolf een prachtig gezin, brengt hij graag tijd door in de natuur of op zijn fiets en probeert op meerdere manieren maatschappelijk betrokken te zijn.

Zend een e-mail